Szolgáltatások

Mentorprogramok

Mentorprogramok

Facebook hirdetéskezelés

Ez a mentorprogram egy intenzív, négyhetes online tanfolyam, melynek során a résztvevők elmélyítik tudásukat a Facebook hirdetések terén – a stratégiaalkotástól a tartalom létrehozásán át az eredmények méréséig és optimalizálásáig -, hogy hatékonyabban és magabiztosabban tudjanak navigálni a digitális hirdetések világában.

Vevő és ügyfélszerzés

Ez a mentor program olyan nők számára készült, akik szeretnének egy hatékony vevőszerző rendszert építeni a vállalkozásuk számára, és ebben a folyamatban segítséget kapnak a piackutatástól kezdve az online marketing technikák alkalmazásán át a webináriumok, nyíltnapok vagy kihívások létrehozásáig, mindezt lépésről-lépésre, interaktív és támogató környezetben.

További szolgáltatások

Hirdetéskezelés

Facebook hirdetéskezelés fix havidíjjal, amely magában foglalja a teljes kampánytervezést, beállítást és optimalizálást. Napi riportokkal és folyamatos követéssel biztosítom, hogy hirdetéseid a lehető legjobb eredményeket érjék el.

MailChimp online kurzus

A Mailchimp alapképzés során megtanulod, hogyan használhatod ki a platformot hatékony e-mail marketing kampányok indításához. Fedezd fel a címlisták kezelését, az e-mail sablonok testreszabását és a hatékony hírlevélküldés legfontosabb lépéseit

Online marketing ABC

Ez a kurzus azoknak szól, akik szeretnék megérteni az online marketing alapjait, és hatékonyan alkalmazni azt saját vállalkozásukban. A kurzus bemutatja a különböző média típusokat, a legfontosabb online marketing eszközöket, és azt is, mely platformokon érdemes jelen lenniük a vállalkozásoknak.

Mini hirdetési kurzusok

Tanuld meg az alap hirdetéseket Facebookon és Instagramon! 30 perc alatt már hirdetésre készen leszel! Nézd meg őket most!

Egyéni tanácsadás

Az egyéni online marketing tanácsadás során személyre szabott stratégiát fejlesztek ki vállalkozásod számára, segítve a célokat és növelve az online jelenlétet. Átfogó tanácsadásban részesülsz, amely magában foglalja a közösségi média kezelést, hirdetések optimalizálását és a vevőszerzés legjobb gyakorlatait

Aktuális események

Legyél naprakész az online marketing legújabb trendjeivel és stratégiáival az aktuális eseményeken Webinárok, online workshopok és élő képzések várják, hogy segítsenek neked fejleszteni digitális marketing szakértelmedet

Gyakran Ismételt Kérdések

Azért választottam a női vállalkozókat célcsoportnak, mert hiszek abban, hogy a nőknek is megvan a saját egyedi hangjuk és erősségük az üzleti világban. Szeretném segíteni nekik, hogy kiemelkedjenek az online térben és sikeres vállalkozókként működhessenek.

Online marketing szolgáltatásaim közé tartozik a Facebook hirdetések kezelése, mentorprogramok indítása kis csoportoknak, online tanfolyamok biztosítása és egyéni tanácsadás. Emellett vállalok Facebook, Instagram és weboldal auditot is.

A konzultációk során először is megbeszéljük a céljaidat és az aktuális helyzetet. Ezután együtt dolgozunk ki egy személyre szabott online marketing stratégiát, amelynek része lehet a hirdetések kezelése, tartalomtervezés vagy vevőszerző rendszer kiépítése. A konzultációk interaktívak és a te igényeidre szabottak.

Az árak változhatnak a szolgáltatás típusától és az igényektől függően. A pontos árakról és csomagokról részletes információt találsz az egyes szolgáltatások oldalán, vagy kérhetsz egyéni árajánlatot az igényeid alapján.

Az időpontfoglalás egyszerű és gyors. Látogasd meg az „Időpontfoglalás” oldalt, ahol megtalálod a rendelkezésre álló időpontokat. Válassz egy neked megfelelőt, és kövesd az ott található utasításokat az időpont lefoglalásához.