Hogyan készítsd hatékony Facebook hirdetéseket, anélkül hogy egy vagyont költenél rá és sok idődbe kerülne?

Hogyan készíts hatékony Facebook hirdetéseket, anélkül, hogy egy vagyont költenél rá és sok idődbe kerülne?

Dátum: 2024. 06.09. 10:30

Jelentkezz a 2024.06.09-én tartandó, élő, teljesen ingyenes webinárra, és tudd meg, hogyan készíthetsz hatékony Facebook hirdetéseket, anélkül, hogy egy vagyont költenél rá vagy technikai zseni lennél! 

Amiről szó lesz:

🗸 Legyél TE a hirdetések királynője: Fedezd fel azt a stratégiát, amellyel hirdetéseid kiemelkednek a többi közül. Elárulom, hogyan érj el több embert minőségi hirdetéseddel és ne csak a költségek növelésével.

🗸 4 tévhit a Facebook hirdetésekről: Mi az a négy hamis elképzelés, amely gátolja hirdetéseid hatékonyságát és hogyan kerüld el őket?

🗸 Valóban csak a pénz számít? Megmutatom, hogy nem csak a költségek számítanak és hogyan érj el nagyszerű eredményeket kisebb büdzséből is!

🗸 Időmegtakarítás és automatizálás: Hogyan marad időd a vállalkozásra, családra és egyéb tevékenységekre, anélkül, hogy állandóan a hirdetéseiden kellene aggódnod? Bemutatom a megoldást!

Webinárig hátralévő idő:

Nap
Óra
Perc

A webinár után kérdezési lehetőség!

Ha közben felmerült benned pár kérdés, amire a webinár esetleg nem adott választ, bátran kérdezd meg tőlem a webinár után!

Miért Szűcs Dóri webinárja lesz neked való?

„Online marketing tanácsadóként legtöbb ügyfelem női vállalkozó vagy üzlet tulajdonos. Az évek alatt megismertem a legfőbb problémáikat az online marketingben és megtanultam az ő nyelvükön szólni. Legtöbb együttműködés után barátság is kialakult, és ez a legnagyobb eredmény számomra, a marketing sikerek mellett!”

  • -Folyamatosan képzem magam online marketingből (most épp -Domán Zsolt UVF programjában veszek részt)
  • -CANVA videóim a YouTube-n első helyen állnak
  • -CANVA oktatóként dolgozom a Gerilla Mentor Klubban 
  • -Anya vagyok, tudom mit jelent gyerek mellett/után dolgozni

Miért Szűcs Dóri webinárja lesz neked való?

Női vállalkozóként, édesanyaként és online marketing tanácsadóként a saját bőrömön tapasztaltam meg, milyen kihívásokkal jár a vállalkozás indítása és üzemeltetése. Korántsem volt egyszerű, de nem hagytam abba. Nemcsak a saját vállalkozásom építettem, hanem folyamatosan tanultam is: elvégeztem a Metropolitan Egyetem Digitális Marketing szakát, és számos külföldi online tréningen vettem részt.

Nagy büszkeség számomra, hogy mára a Facebook oldalam követőszáma meghaladja az 1300 főt, az Instagram oldalamon pedig már több mint 1500 követőm van, a YouTube csatornámon pedig több mint 1200 feliratkozó követi a munkámat.

Folyamatosan növekvő ügyfélkörrel büszkélkedhetek, és számos elégedett ügyféllel dolgozom együtt. Több száz Facebook hirdetést készítettem, rengeteg social media bejegyzést publikáltam, és számos marketing stratégiát dolgoztam ki az ügyfeleim számára. Folyamatosan szervezek webináriumokat és workshopokat női vállalkozóknak, és az idei évben még egy televíziós műsorba is meghívtak szerepelni.

Immár számos helyen hívtak vendég oktatóként, így például a Gerilla Mentor Klubban Canva tréninget, az Excelneked oldalán is. 2022-ben elkészült a saját, online Mailchimp tréningem, mely a www.treningvallalkozoknak.hu oldalon érhető el. Továbbá, egy Facebook csoportot is létrehoztam a kolléganőmmel, Eventet Marketing Vikivel, melyben célunk a vállalkozók Facebook használatának támogatása.