Referenciák

Azon vállalkozók, vállalkozások és cégek listáját találod itt, akikkel már dolgoztam együtt valamilyen témában az online marketingen belül:

Ügyfelek száma
30+
Elégedett ügyfelek száma
100 100%

Mit mondanak rólam, az ügyfeleim?

Szívből ajánlom Dórit! Nem csak a munkája, a személyisége is kedves és pontos, ráadásul hatékony!:))
Szerintem TE tudod azt amit az egyetemen nem tanítanak!!!!! Ügyfélközpontúság, emberi kapcsolatok, stb Erre születni kell!! Nem a hízelgés miatt írtam ezt Neked, hanem mert eddig TE voltál az egyetlen aki többet foglalkozott velem mint ügyféllel mint saját magával, (pl. előre lekerested mit találsz rólam) és nem akartál rám erőszakolni valamit ami neked sok bevételt teremt, nekem meg valószínű nem szükséges!
Dórát a tavaszi járvány karantén idején "találtam" meg. Bevallom, hogy az akkori "jajjj, mi lesz velünk" bizonytalanságban, már az első telefonbeszélgetésünk is üdítő és lelkesítő volt. Szerencsére a jó érzések azóta is megmaradtak. Dóri egy személyben a barátom, bizalmasom, marketingesem és tanácsadóm. Lelkesen képzi magát, alázattal tanul, ezért mindig naprakészek az oldalaim, profik a hirdetéseim. Köszönöm Dóri, hogy vagy nekem.😘
Jól szervezett és erőssége, hogy egyből átlátja a képet a meglévő feladatokról. Vicces, profi és innovatív módon közelíti meg a problémákat és az embereket. Nagyon ajánlom őt bármelyik kulcspozícióban.
Korábbi vezetőm
Dóri teljesen felrázta az Instagram oldalamat! Sok használható ötletet is adott az oldalhoz! Köszönöm
Dóra rendkívül precíz, és gyors! A Facebook oldalunkat idő előtt elkészítette, tökéletes minőségben! Azóta is szépen működik az oldal! Köszönjük!
e-shop tulajdonos
Dóri egy a munkájában pontos, precíz, igényes és példamutatóan kitartó asszisztens. Mindig kreatív ötletekkel rukkol elő és gondolatokkat az asszisztált előtt jár! Hát nem ilyen egy tökéletes segítő? De, igen. Csak ajánlani tudom Őt, ha Te csak az üzletre szeretnél koncentrálni, a többit ő megoldja!
Korábbi vezetőm

Tartozz te is az elégedett ügyfeleim táborába! Dolgozzunk együtt! ​

Hol tudsz elérni még?
Kattints arra az eszközre, ami számodra a legkényelmesebb: