Blog

3 női példaképem

Victoria Beckham

Victoria a Spice Girls egyik tagjaként vált számomra ismerté még a 90’s években. A szobám fala tele volt a zenekar poszterével, de nekem V volt a kedvenc. Talán azért mert ő elegáns, visszafogott, szolid stílust képviselt az öt lány közül. Később sikeres üzletasszony lett, hiszem ma már saját divat márkája, smink márkája van. Mindeközben négy gyermek édesanyja és több mint húsz éve él házasságban David Beckham-mel. Ezek a sikerek az életében, mind tetszenek nekem és töretlenül egyik kedvenc hírességem!

Jennifer Lopez

JLo sokáig nem volt kedvencem. Persze hatalmas slágerei vannak, szinte mindet ismerem és/vagy tudom kívülről, de mint nő, nem néztem fel rá. Az utóbbi időben viszont mióta követem Isntán, és látom milyen az élete, hogy ő is anya, hogy próbál latinaként sikeres maradni az USÁban, ami nem egyszerű. Egy interjún elmondta, mennyi kudarc és elutasítás jellemzi a pályáját. De nem adta fel. Mindenkit becsülök, aki nem adja fel! Tetszik, hogy nem csak színészkedik és énekel, de kezd több új vállalkozást indítani, talán gondol arra, hogy a glamour nem tart örökké, ki lehet öregendi az ő szakmájában is. Hiszen folyamatosan 20s lányok érkeznek a zenei piacra és Jenni már 50+.

Coco Chanel

Coco Chanel életéről szóló könyv igazán megfogott a 20s éveim elején. A kitartása, a munka iránti elkötelezettsége. A vasárnapot utálta, mert akkor nem lehetett dolgozni. Ez annyira bennem maradt mondat. Mennyire nehéz lehetett meghonosítani a női divatban a nadrágot, amikor addig csak és kizárólag szoknyában járhattak a nők. Micsoda erő kellett, ahhoz, hogy ne adja fel. Egy árva kislány, aki világméretű brandet épített, egyedül. Mikor már a háború miatt látta, hogy kell egy B-terv, a ruhák nem mennek olyan jól, jött a parfüm. Ma már a Chanel no5 ikonikus parfüm, sosem fog eltűnni a piacról.

További blog cikkek:

Iratkozz fel a hírlevélre még több cikkért és friss marketing hírekért! 

Mindig  rövid a levél, sosem véget nem érő hosszú, mint másoknál. 😉

Hírlevél

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük